Ervaringen

Vele kinderen hebben ervaring met Op Maat Begrijpend Lezen. Uit onderzoek blijkt dat de training positief beoordeeld wordt door betrokken leerlingen, ouders en leerkrachten.

Dit zeggen anderen over de effectieve Op Maat Begrijpend lezen training:

“Ik heb gisteren de meester van Tycho gevraagd om de uitslag van de Citotoets begrijpend lezen midden 8. Eind groep 7 was de score van de Cito begrijpend leestoets gezakt naar een IV score. Zijn score was nu een II ! Echt heel goed! Weer een bevestiging voor jou dat de methode werkt!”

“Dank je voor de hulp die je Rutger hebt gegeven. Hij vond het altijd fijn om naar je toe te gaan. Dat je in de toekomst nog maar vele kinderen op deze manier mag helpen!”
“Heel erg bedankt voor je hulp!”

“Artur behaalde een IV score op de Cito begrijpend leestoets eind groep 7. Na het volgen van de begrijpend leestraining van zeven lessen en de begeleiding op het gebied van woordenschat behaalde hij op de Cito begrijpend leestoets midden groep 8 een II score.”

“Ewoud (een jongen met autisme) vond de lessenreeks leuk en goed. Uit de Citotoets Begrijpend lezen blijkt dat Ewoud op het gebied van begrijpend lezen een goede groei heeft doorgemaakt. Hij heeft een III score behaald in mei. In januari was dit nog een V score.”

“Ik wil je even laten weten dat Nout zijn Eind Cito super goed gemaakt heeft! Hij kan nu met gemak naar de mavo! Goed hè? Mede dankzij jou! Zo blij dat je tijd voor hem hebt gemaakt! Nogmaals heel erg bedankt en ga vooral door met wat je doet!”